Vopseaua termospumanta CONTEGO

CONTEGO FIREBARRIER , ESTE O VOPSEA TERMOSPUMANTA , CE ARE PROPRIETATEA DE A PROTEJA IMPOTRIVA FOCULUI .

SE APLICA PE STRUCTURI DIN OTEL , LEMN, ALUMINIU, SPUMA DIN POLIURETAN , GIPS-CARTON , BETON, TUBULATURA DE VENTILATIE SI DESFUMARE , OSB , MATERIALE COMPOZITE .DE ACEEA ESTE DECLARATA CEA MAI BUNA VOPSEA TERMOSPUMANTA DIN LUME , LA ORA ACTUALA , PENTRU CA SE APLICA PE FOARTE MULTE SUPRAFETE , DAR SI PENTRU LATEXUL DIN COMPOZITIA SA , CEEA CE DUCE LA UN STRAT FOARTE SUBTIRE DE VOPSEA . DE ACEEA , ATUNCI CAND FOLOSITI CONTEGO FIREBARRIER PENTRU APROAPE ORICE FEL DE SUPRAFATA , PUTE-TI FI SIGUR CA A-TI LUAT CEA MAI BUNA DECIZIE SI SOLUTIE IMPOTRIVA FOCULUI . CATEVA MOTIVE PENTRU A FOLOSI CONTEGO INTUMESCENT FIRE BARRIER LATEX HS SUNT:
1) CONTEGO SE APLICA FOARTE USOR , LA FEL CA O VOPSEA NORMALA
2) CONTEGO ESTE CU ADEVARAT NON-TOXIC . NU ARE ROST SA PROTEJATI O SUPRAFATA IMPOTRIVA FOCULUI IN TIMP CE OTRAVITI ATMOSFERA CU FUM TOXIC . CONTEGO GENEREAZA UN FUM NON-TOXIC IN TIMPUL UNUI INCEDIU.
3) CONTEGO ARE UN FINISAJ INCREDIBIL DE NETED . SE POATE PIGMENTA FARA NICI O PROBLEMA , BA DIN CONTRA , ORICE RAL/VOPSEA ACRILICA APLICATA PESTE CONTEGO , II CRESTE REZISTENTA .
4) CONTEGO ESTE TESTAT SI RE-TESTAT DE LABORATOARE DIN INTREAGA LUME . CAND CONTEGO AFIRMA CA VA OFERI UN ANUMIT INTERVAL DE TIMP IMPOTRIVA FOCULUI DE PANA LA 240 DE MINUTE ( 4 ORE) , ACESTE AFIRMATII CHIAR SUNT SUSTINUTE .
5) CONTEGO SE APLICA IN STRAT SUBTIRE , DAR SI IN STRAT SUPER SUBTIRE .


ACESTEA SUNT DOAR CATEVA DIN MOTIVELE PENTRU CARE LUMEA APRECIAZA SI FOLOSESTE CONTEGO INTUMESCENT FIREBARRIER LATEX HS
SC OMEGA SOLUTIONS CENTER , BENEFICIAZA DE UN PARTENERIAT CU CONTEGO INTERNATIONAL , CEEA CE NE FACE PE NOI APLICATORII SAI , CAT SI DISTRIBUITORI .